Jobba med BNIPressNätverkstipsBöcker & materialVanliga frågor

 

 

Jens Andreasson

Phone 0733 11 96 16
Mobile Number 0733 11 96 16
Website http://www.europaljus.se

Mr. Jens Andreasson
Europaljus AB
c/o Makajo
Barlastgatan 2
414 63 Göteborg
Västra Götaland

Send Message

Jens Andreasson

Europaljus AB

Director Consultant



My BusinessEUROPALJUS AB, "Vår passion är att finna rätt belysningslösningar utifrån dina behov" Vi arbetar med ljus och ljussättning. Allmänljus, Arbetsljus och effektljus är det vi fokuserar på! Vi arbetar med ljussätta allt från din trädgård, butiker, hotell, hus&hem till Bostadsrättsföreningar och Park miljöer. Vårt mission är att: ”vi väcker nytt liv i olika miljöer i mörkret” Vi söker projekt och personer som tycker att de har en mörk miljö hemma eller människor som känner någon som har en otrygg känsla när man kommer hem... vi söker projekt, gamla som nya, där ljus behövs! " TÄNK VAD LJUS KAN GÖRA"

My Favorite BNI StoryBlev medlem 20110801. Har genom BNI funnit många affärer och massvis med kontakter samt ett nätverk som för mig är topp nodge, både privat och buisness.

My Ideal Referral PartnerÅterförsäljare inom sten, el och trädgård samt hissar. Vi söker även butiker, stora bilhallar eller dyl. Våra projekt är för den som vill sänka sina driftkostnader eller har miljöpolicy och söker ett ännu bättre ljus.