Jobba med BNIPressNätverkstipsBöcker & materialVanliga frågor

 

 

Nyheter

Här hittar du utvalda nyheter om BNI, besök vårt pressrum på
mynewsdesk för fler nyheter och nätverkstips. 


 Jacqueline Kothbauer i samarbete med BNI

 Vad är egentligen höjden av förtroende när man affärsnätverkar? BNI har i  samarbete med en av Sveriges främst varumärkesexperter, Jacqueline  Kothbauer spelat in en film om referensmarknadsföring. Detta är en teaser ur  filmen som fokuserar på styrkan och kraften i att rekommendera och hjälpa  varandra till framgång. Håll utkik på vår You tube eller Facebook sida för  lanseringen av hela filmen.  
 


Jessika Stark, är Årets Affärsnätverkare 2016

Jessica Stark, CEO och medgrundare av SUP46 är Årets Affärsnätverkare. Hon tror stenhårt på en starkare "sharing is caring" mentalitet och nominerades för sitt arbete med att bygga ett "paradis" för startups med hjälp av sitt eget nätverk. Hon är framröstad och utsedd av Sveriges BNIare samt av en jury bestående av Frida Boisen, Mia Törnblom, Ola Lauritzson, Bicky Chakraborty, Therese Albrechtson och Gunnar Selheden. Läs mer om Årets Affärsnätverkare


Jessika Stark, Göran Grell, Elaine Eksvärd och Brit Stakston är nominerade till Årets Affärsnätverkare 2016

Bland de nominerade i år finns en mästare på start-ups, en veteran inom resebranschen, en retorikexpert och en mediestrateg. BNI utnämner sedan 2008 Årets Affärsnätverkare och vinnaren röstas fram av Sveriges alla BNIare. De nominerade tas fram av en jury som består av Frida Boisen, Mia Törnblom, Ola Lauritzson, Bicky Chakraborty, Therese Albrechtson och Gunnar Selheden. Läs mer om Årets Affärsnätverkare


Sveriges första BNI Hall of Fame

Nu skriver Göteborgs BNI-team Rubus Arcticus historia och blir Sveriges första team att starta med 35 affärspartners. - Jag är en tävlingsmänniska och ville från början starta det största teamet i Väst, men när jag förstod hur nära vi var att komma med i Hall of Fame satsade hela teamet tillsammans och vi nådde fram, säger Rickard Ericsson, ansvarig konsult för teamet. Läs mer på vår sida på MyNewsDesk


 

 Möt Jon Östberg tillväxtansvarig i team BNI Göteborg City!

 Se filmen om Jon Östberg. Han är affärspartner i BNI och arbetar på  Folksam. I sitt team har han även rollen som tillväxtansvarig. Film och      redigering står John Areblad på Kanvassfilm i team Svea för. 

 

 


 
 Film om mentorrollen i BNI med Linna Co från team Avenyn

 Nu lanserar BNI en film om mentorrollen i BNI. I rollen som mentor ser vi    Linna Co som arbetar på VTD och är med i team Avenyn. Film och        redigering står John Areblad på Kanvassfilm i team Svea för. 

 

 


BNI lanserar mentorprogram

Alla nya affärspartners i BNI får sedan tidigare en mentor som ska introducera BNIs koncept och hjälpa de nya att komma in i teamet och arbetssättet snabbt och enkelt. För att underlätta processen lanserar BNI ett mentorprogram. Varje vecka, under åtta veckors tid, får mentorn och adepten ett mail med diskussionsämnen och stöd för samtal, ex om BNI Connect, 121-möten, bra sökningar och referenser. Detta ger alla nya en tydligare introduktion och gör startsträckan kortare.


Senaste numret av Affärsnätverkaren! 

Detta nummer är fullspäckat av intressanta reportage, personligheter och nätverkande som tar oss jorden runt. Lär känna affärskvinnan Barbro Ehnbom, som åkte till USA för att träffa Elvis men istället startade en unik internationell karriär. Idag har hon ett nätverk som får många att avundas!

Åk jorden runt tillsammans med Ragnhild och Lars Jacobsson, paret som nätverkar för att rädda jordens vilda djur. Du får även tips om hur du undviker de vanligaste nätverksfällorna och hur du får fler rekommendationer. BNI Sverige fokuserar som enda tidning helt och hållet på skapandet av nya affärsmöjligheter genom nätverkande

Trevlig läsning! Länk till onlineversion

 

Ola Serneke utsedd till Årets Affärsnätverkare 2015! 

Byggentreprenören Ola Serneke, vd för Serneke Group, utsågs till Årets Affärsnätverkare 2015 i samband med Stockholmsminglet på Berns. Av de 50 nominerade gjorde åtta finalister slutligen upp om titeln.

BNI:arnHelena Berggren och Lasse Nilsson tog sig hela vägen till den spännande finalen! Övriga finalister var Anna Stenberg, Bahjat Mourad, Ida Backlund, PeO Axelsson, samt Ragnhild & Lars Jacobsson.

Se pressmeddelande för mer info. 


Två nya affärsteam har startat igång! 

BNIs affärsnätverk har nyligen utökats med två nya affärsteam. BNI Plaza del Sol - Karlstad - träffas varje tisdag lunch och BNI Engelbrekt - Örebro - varje onsdag morgon. 

Välkomna!

 

Även starka varumärken drar nytta av nätverk 

Är det mindre nödvändigt för stora redan etablerade namn att skaffa affärer genom nätverk? Borde ett riktigt starkt varumärke kunna stå för sig själv? Läs om varför BNI är en självklarhet för ICEHOTEL i Jukkasjärvi.

Läs mer...

 


BNI Sverige, Vädursgatan 5, Göteborg, Sverige
info@bni.nu